1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023
1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023

Christaan Graulus uit Blind Getrouwd: “Plots moest ze nog iets opbiechten”

DPG Media

Heel Vlaanderen was er meteen van overtuigd dat Christaan Graulus en Jana De Bosscher voor elkaar gemaakt waren. De twee werden aan elkaar gekoppeld in ‘Blind Getrouwd’ en de vonken spatten er meteen vanaf.

Ook op huwelijksreis leek alles heel vlot te gaan, tot Jana enkele pijnlijke woorden uitsprak. Zij vertelde aan Christiaan dat hij eigenlijk niet meteen haar type was.

Op televisie zagen we wel hoe goed Christaan zich op huwelijksreis kon amuseren. “De locatie leende zich daar perfect toe. Zo konden Jana en ik elkaar op een ontspannen manier beter leren kennen. En ja, we voelden ons op het trouwfeest al tot elkaar aangetrokken. Vanaf het eerste moment was het raak”, vertelt Christiaan aan Tv Familie.

Maar toen kwam het bewuste moment, en de bewuste uitspraak. Iets wat Christiaan niet meteen zag aankomen. “We lagen rustig in bed, na een zalig dagje op de boot. We waren klaar om het licht uit te doen, toen Jana zei dat ze nog iets moest opbiechten.”

Jana en Christaan wilden van in het begin open met elkaar communiceren en eerlijk zijn hoorde daar dan ook bij. “’s Middags had ze al aan Florence gevraagd hoe ze dit het best zou aanpakken. Florence had gezegd dat Jana het gewoon moet vertellen en dat heeft ze dus gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today