21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Gunther Levi: “Daar is wat heisa over geweest”

Foto: DPG Media

Hoewel ze eerst gepland stonden voor het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena waren De Romeo’s toch de grote afwezige op 17 september. Toch hadden ze daar een goede reden voor.

Doordat het feest meermaals is verzet kwam Gunther Levi met een dubbele boeking te zitten in zijn agenda. Hij zou die dag in Amerika zitten voor een vakantie met zijn vrouw Charlotte en kon deze niet langer verzetten.

Zijn ontslag bij ‘Familie’ lag dus niet aan de basis van de afwezigheid van de drie mannen. “Daar is inderdaad wat heisa over geweest. Maar onterecht dus. Was ik in Europa op vakantie geweest, ik was zeker vroeger teruggekeerd of over en weer gevlogen voor die show. Nu was het gewoon iets te ver”, zegt hij in Primo.

Het vertrek bij ‘Familie’ is bij de kijkers nog niet helemaal verteerd en Gunther wordt nog steeds dagelijks aangesproken over zijn ontslag.

“Ik heb ook gehoord dat er heel veel applaus was toen er op het feest in de Lotto Arena beelden van mij werden getoond. Ik ga ervan uit dat dit was omdat de fans me missen en niet omdat ze blij zijn dat ik eruit ben.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today