19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023

Vierde show Camille in de Lotto Arena op 6 november 2022

Vierde show Camille in de Lotto Arena op 6 november 2022

Foto: VRT

Het goede nieuws blijft maar binnenstromen voor de 20-jarige popzangeres Camille. Na bijna drie uitverkochte shows, is er nu een vierde show in aantocht!

De show zal plaatsvinden op zondag 6 november 14 uur 2022 in de Lotto Arena te Antwerpen.

Zal het dak van de Lotto Arena nog heel zijn na een weekend vol feest?

Donderdag was Camille nog te gast bij Cooke & Verhulst, waar ze niet alleen te horen kreeg dat ze momenteel te zien is op een billboard van Spotify op Times Square in New York, maar waarbij ze ook een gouden plaat voor ‘Diamant’ kreeg én zelfs een dubbele platina voor ‘Vuurwerk’.

Na bijna drie uitverkochte shows in de Lotto Arena, kan Camille namelijk ook een VIERDE SHOW aan de lijst toevoegen!

Haar twee shows op zaterdag 5 november zijn volledig uitverkocht en ook voor haar concert op vrijdag 4 november zijn de laatste tickets reeds in verkoop, maar fans krijgen nog een extra kans om de 20-jarige popsensatie live aan het werk te zien op zondag 6 november om 14u!

“Amai seg mijn hart…ongelofelijk dit, ik kan het niet geloven! Het is de allereerste keer dat ik helemaal alleen in zo’n grote zaal zal staan dus ik ga sterven van de zenuwen maar eens op het podium zal het een feest zijn voor jong en oud. Met uiteraard al mijn singles die de mensen al kennen maar ook nummers uit Liefde voor Muziek en The Masked Singer. In september komt ook mijn nieuwe album uit waar ik bijzonder trots op ben en dat ik ook die avond zal voorstellen in de Lotto Arena. Het wordt een avond vol verrassingen!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today