19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 juni 2022
19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 juni 2022

Junior Planckaert stelt zich open

Junior Planckaert stelt zich open

Foto: VRT

9 jaar lang was Junior Planckaert samen met Shirley toen er plots een einde aan hun relatie kwam. De relaties die daarna volgden, waren niet meer zoals die met Shirley. En daar liep het fout. Junior bleef zijn relaties maar vergelijken met die van Shirley, maar besefte al snel dat het nooit meer zou worden als toen. Toen het tot een breuk kwam tussen de twee, kreeg Junior te maken met liefdesverdriet.

Ook mama Christa zag alles gebeuren en had al snel door dat Junior zijn relaties teveel met elkaar ging vergelijken. “De meisjes die daarna kwamen, waren allemaal lieve meisjes hoor. Ik heb hen wel altijd laten verstaan dat Junior niet optimaal in zijn vel zat vanwege de liefdesbreuk. In plaats van zich open te stellen begon hij bang af te wachten”, verklaart Christa in Story.

Junior kreeg veel last van bindingsangst en dat kwam geen enkele relatie ten goede. “Elke nieuwe relatie voelde als een net dat zich langzaam om me heen sloot. Begon het scheef te lopen, dan dacht ik: foert, ik trek mijn plan wel.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today