17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Christa Planckaert: “Hij dacht dat er iets mis was met hem”

VRT

Wie Junior Planckaert en zijn vriendin Pauline tegenkomt, ziet ook meteen dat het koppel straalt. Het is natuurlijk nog altijd prille liefde en het stel is nog maar 7 maand samen. Maar Junior is gelukkig met haar en zit beter in zijn vel dan ooit.

En dat heeft hij ook allemaal te danken aan psychologe Sarah die veel gesprekken met hem heeft gevoerd tijden ‘Junior op zoek naar de liefde’, een programma dat vorig tv-seizoen te zien was op één.

“Sarah heeft geholpen om zijn zelfvertrouwen terug te vinden op vlak van relaties. Junior zocht de schuld altijd bij zichzelf, maar in een relatie ben je met twee. Op den duur begon hij te denken dat er iets mis was met hem, en daarom durfde hij zich niet te smijten in een relatie”, legt Christa Planckaert uit in Dag Allemaal.

Junior heeft geleerd zich meer open te stellen in zijn relaties en dat komt zijn relatie met Pauline nu ten goede. En Christa is blij met een schoondochter als zij.

“Maar het is moeilijk om te zeggen wat Pauline anders maakt dan zijn vorige vriendinnen. Die meisjes waren hier allemaal welkom. Ik kan daar niks slechts over zeggen en het waren allemaal lieve meisjes. Ik denk dat het grote verschil vooral bij Junior zelf ligt. Hij stelt zich meer open en dat helpt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today