12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Christiaan uit Blind Getrouwd: “Dat kwetst Jana”

DPG Media

Het ‘Blind Getrouwd’ avontuur zit erop voor Christiaan Graulus en Joren Dumont. De twee bleven uiteindelijk als gescheiden mannen achter, maar wel met een mooie vriendschap met hun ex-partners.

Nog dagelijks krijgen de twee mannen berichtjes van vrouwen op sociale media en dat charmeert hen wel. Al is dat voor Jana De Bosscher, ex-partner van Christiaan niet makkelijk.

“Het kwetst Jana als ze leest dat ik ‘duizenden berichtjes’ krijg. Dat is niet de reden waarom ik heb meegedaan met het programma. Gelukkig reageren die meisjes begripvol als ik weiger. Ik heb nog niemand moeten blokkeren”, lacht Christiaan in Dag Allemaal.

Bij Christiaan blijft het allemaal heel zedig, iets wat van de liefdesbrieven en berichten van Joren niet gezegd kan worden.

“Een paar weken geleden zat er een liefdesbrief in m’n brievenbus van een oudere dame. Onderaan stond: ‘Ps: in bijlage vind je een zakje met wat schaamhaar van mij, krijg ik er nu eentje terug van jou?’ Ik wist niet of ik moest lachen of wenen. Ik moest in de zetel gaan zitten om te bekomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today