15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Ludo Hellinx: “Er is iets gebroken bij mij”

Foto: DPG Media

Het was even schrikken voor Ludo Hellinx toen hij na een middag gezellig voetbal kijken terug thuis kwam en zag dat er was ingebroken. Het hele huis werd overhoop gehaald, maar gelukkig voor de acteur werd er heel weinig gestolen.

“Mijn laptop, iPad en dvd-speler lagen er nog. Volgens de politie zijn dieven daar niet meer in geïnteresseerd omdat ze die nog amper kwijtraken. Ze zijn uit op goud, geld en juwelen. Die van mijn vrouw lagen overal verspreid en waren waarschijnlijk niet duur genoeg”, zegt Ludo in Dag Allemaal.

Ondanks dat er gelukkig niet veel werd gestolen waren Ludo en zijn vrouw er niet goed van, van wat er gebeurd is. Gelukkig wist Ludo’s vrouw de kalmte te bewaren.

“Bij mij brak er iets. Ik ga nooit meer naar een wedstrijd van de Belgen kijken, da’s gedaan. En ze hebben dan nog verloren ook”, lacht Ludo.

Dat dieven zomaar in het appartementsgebouw binnen kunnen, dat snapt Ludo niet en daar heeft hij het ook niet bij gelaten. “Ik ben zwaar van mijn oren gaan maken bij de werfleider en de projectontwikkelaar. Ze moeten maar zorgen dat er geen onverlaten binnen kunnen. Bovendien is onze eigen deur – een veiligheidsdeur – niet zo veilig als zij beweerden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today