15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Familie-acteur Ludo Hellinx diep ontgoocheld na ontslag: ‘zag me dit nog jaren doen’

Foto: VTM

Ludo Hellinx moet ‘Familie’ verlaten. Het nieuws sloeg in als een bom, want net zoals het vertrek van Gunther Levi en Martine Jonckheere had ook niemand dit vertrek zien aankomen. Maar Ludo is niet alleen. Ook zijn televisiepartner Hilde Van haesendonck wordt uit de reeks geschreven.

Hellinx was verrast toen hij te horen kreeg dat hij uit de reeks werd geschreven. Ondanks dat hij eigenlijk al in pensioen was, zag hij zichzelf nog jaren acteren in ‘Familie’. “Natuurlijk besef je dat er voor elk personage in een soap een einde komt. Maar niet op deze manier. Ik voel me bij het huisvuil gezet, en dat na 42 jaar carrière.”

Ludo staat momenteel nog op de set van ‘Familie’, maar de vrolijke Ludo zoals iedereen hem daar kent is verdwenen. “Ik heb me hier altijd geamuseerd als deel van een fantastisch team. Maar sinds enige tijd is de menselijkheid aan de top van het productiehuis ver te zoeken. Van de drie verantwoordelijken van ‘Familie’ waren er maar twee aanwezig om mijn ontslag te duiden. Dat zegt genoeg, denk ik”, aldus Ludo in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today