6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024
6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024

Rani De Coninck depressief na overlijden zus: “ik wilde er zelf niet meer zijn”

Foto: DPG Media

Rani De Coninck was pas zestien toen haar oudere zus op 23-jarige leeftijd verongelukte. Voor Rani viel de hemel naar beneden en leek het alsof de tijd stil bleef staan. Rani vond de moed niet meer om zich nog te amuseren en kampte keer op keer met serieuze schuldgevoelens. Tot ze zich herpakte. “Ik draaide de knop om: vanaf nu ga ik leven voor twee. En ze zal er altijd bij zijn”, vertelt Rani in Het Laatste Nieuws.

Maar in die periode bleef Rani het moeilijk hebben. Van de ene dag op de andere was ze volwassen geworden en voelde ze geen klik meer met haar leeftijdsgenoten. “Het was heel donker. Eigenlijk wou ik er zelf niet meer zijn. Ik vond het zo oneerlijk. Mijn zus had een kindje va één, ze was acht maanden zwanger van haar tweede. Tegen wie dan ook hierboven zei ik: ‘ Ge gebt een gigantische fout gemaakt. Maak ze goed. Breng haar terug en neem mij’? En ik meende dat echt.”

Maar ondertussen staat Rani positiever dan ooit in het leven en is haar glimlach haar handelsmerk geworden. Mensen worden blij wanneer ze Rani horen en op televisie zien verschijnen, en dat is waar Rani het voor doet.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today