4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Ludo Hellinx: “Dat is allemaal hun schuld”

Foto: VTM

2022 wordt een jaar die Ludo Hellinx het liefst zo snel mogelijk vergeet. Eerder dit jaar verdween zijn personage uit ‘Familie’ en nu is hij ook nog eens het slachtoffer geworden van een inbraak bij hem thuis.

Met meer dan een jaar vertraging konden Ludo Hellinx en zijn vrouw eindelijk verhuizen naar hun nieuwe appartement in Antwerpen. Eentje die nu een erg wrange nasmaak krijgt. Het koppel was amper één dag verhuisd toen er werd ingebroken in hun appartement.

“Tot ’s avonds laat hadden we al dozen uitgepakt en zondag waren we tot de middag bezig geweest met onze dressing. Onze vroegere buren hadden ons uitgenodigd om toch nog samen naar de wedstrijd van de Rode Duivels te komen kijken. Iets na 16 uur kwamen we terug thuis en zagen we dat onze voordeur geforceerd was”, vertelt Ludo in Dag Allemaal.

Wat volgde was een koude douche voor het pas verhuisde koppel. Alle verhuisdozen waren opengetrokken en alles was overhoop gehaald.

“Na de eerste schok heb ik de politie gebeld, maar met dank aan de Marokkaanse voetbalfans stond de stad op stelten en duurde het drie uur voor de politie ter plaatse was. Pas op, de vrouwelijke agent was heel behulpzaam en heeft nog foto’s gemaakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today