22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Kat Kerkhofs: “Dries heeft moeten leren schakelen”

Foto: Play4

Kat Kerkhofs, mevrouw Dries Mertens heeft er intussen al een behoorlijke mediacarrière opzitten, lezen we in Story.

Eerst maakte ze reportages voor Studio Brussel tijdens het WK in Rio de Janeiro en wat later ‘Duivelse Vrouwen’ voor VIER. In het programma ‘Tipsy’ ging ze voor VIJF met haar zus op zoek naar het effect van alcohol. In 2018 was ze samen met Gert Verhulst host van ‘Dancing with the Stars’ en vorig jaar zocht ze naar liefdesverhalen in ‘Kat Zonder Grenzen’.

Daarnaast is ze af en toe nog DJ Kat en runt ze in Wilsele de fitnesszaak Qore. Door dit werk is ze veel in België en dat is voor Dries niet altijd makkelijk, zo verhaalt Story. “In dat opzicht heeft hij moeten leren schakelen”, verklapte Kat in Humo.

Momenteel speelt Dries in Turkije bij Galatasaray. Ze wonen in Istanbul, maar hebben nog altijd hun appartement in Napels. Zangeres Hadise, met Vlaams-Turkse roots, is een goede vriendin.

Als Dries stopt met voetballen willen ze een jaar de wereld intrekken. In Humo liet Kat eerder weten nog zoveel te willen doen. “Ik weet uit ervaring hoe kostbaar tijd is, omdat mijn papa zo vroeg is gestorven.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today