8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Janine Bischops: “Dat was de laatste keer dat ik haar zag”

Janine Bischops
@VRT

Er is geen mooiere band dan die van Nicole en Hugo. Het koppel werd abrupt uit elkaar gerukt door het overlijden van Nicole, maar de twee zullen altijd onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Boezemvriendin en actrice Janine Bischops genoot er altijd van om de twee samen te zien.

Janine en Hugo speelden samen in ‘#LikeMe’, waar ze ook een koppel moesten spelen. Nicole was altijd van de partij op de set. Net zoals ze ook tijdens elke voorstelling van ‘Spook Van de Operette’ aanwezig was.

“Hugo heeft me nog gevraagd om naar de laatste voorstelling van dat stuk te komen kijken. Ik heb dat gedaan, hoewel ik nog altijd bang ben van corona. Nicole zat toen naast mij en heeft de ganse voorstelling m’n hand vast gehouden. Ik zag haar enorm genieten. Helaas was dat de laatste keer dat we elkaar hebben gezien”, klinkt het in Tv Familie.

De avond van het ongeluk belde Hugo Janine op, maar zij nam niet meteen op. “Ik zat met enkele collega’s van ‘Familie’ aan tafel. Omdat we elkaar die dag al gehoord hadden, nam ik niet op. Ik zou ze de dag nadien terugbellen.”

De dag nadien hoorde Janine het verschrikkelijke nieuws. Ze was er het hart van in. Maar het blijft vooral voor Hugo het allermoeilijkste. “Het zal moeilijk zijn voor hem om dit een plaats te geven. Met Nicole geeft hij een deel van zichzelf af. Ze zeiden ook altijd dat ze samen wilden sterven. Maar ja, daar kan je niet voor kiezen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today