12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Christof Chapsis heeft wat te vieren

Christof Chapsis
© Kim Wauters

Op 19 februari wordt Christof Chapsis 27 jaar jong en die verjaardag wil hij niet onopgemerkt voorbij laten gaan.  Twee dagen voor z’n verjaardag, geeft Christof in CC De Warande in Liedekerke een verjaardagsconcert; voor het eerst met live band!

Christof Chapsis timmert al een paar jaar keihard aan de weg naar het succes.  De jonge zanger maakte eerst deel uit van de jongensgroep 5th Avenue.  Toen die ophield te bestaan, waagde hij zich onder de naam Chapter Blue aan een eerste solo-single.

Later werd Chapter Blue gewoon Christof Chapsis.  Onder z’n eigen naam brengt Christof vlotte Nederlandstalige popmuziek waar je instant happy van wordt.  Een paar jaar terug bracht de zanger zijn eerste solo-album uit en toert hij met een eigen repertoire door Vlaanderen.  Bovendien is Chapsis ook acteur.  Zo was hij al te zien in Familie en de Studio 100-musical 14-18.

Live band

Op 17 februari 2018 geeft Christof Chapsis in CC De Warande in Liedekerke een verjaardagsconcert.  Omdat het voor die gelegenheid dat tikkeltje meer mag zijn, laat de zanger zich begeleiden door z’n eigen live band waar hij op dit moment keihard mee aan het repeteren is geslagen.  Die avonturen kan je trouwens volgen op z’n eigen vlog!

https://youtu.be/5IWleDTPXRw

Bovendien komen collega’s Eveline Cannoot en Davy Gilles hem op het podium gezelschap houden.  Het belooft dus een sfeervolle avond te worden met een paar muzikale verrassingen.

Praktisch

  • Wanneer? Zaterdag 17 februari 2018 om  19u30
  • Waar? CC De Warande, Liedekerke
  • Tickets? VVK €12, ADD €15 – VIP-formule: €25
  • Info: info@christofchapsis.com of 0476 85 15 15

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today