7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Michael Lanzo voelt zich herboren!

Michael Lanzo
© Jeroen D'Havé

Wie dezer dagen Michael Lanzo tegen het (slanke) lijf loopt, kan er niet omheen: de zanger straalt! Michael verloor 35 kilo en voelt zich als herboren!

Michael Lanzo nam in 2013 deel aan Belgium’s Got Talent. Wie de beelden van toen vergelijkt met recente foto’s van Michael, kon het niet ontkennen: de zanger was in de loop der jaren heel wat kilo’s bijgekomen.  Diverse pogingen om te diëten of te sporten brachten geen zoden aan de dijk en hoe hard Michael ook probeerde, het leek erop alsof hij de strijd tegen de kilo’s aan het verliezen was.

Een tijdje geleden kreeg Michael een maagbreuk en drong een medische ingreep zich op.  “Je kan wel zeggen dat die ingreep een geluk bij een ongeluk was,” zegt Michael wanneer we hem contacteren.  “Door die ingreep kan ik veel minder eten dan vroeger en vlogen de kilo’s er af.  Vandaag staat de teller op -35 kilo en ik voel me als herboren,” besluit hij.

Onlangs stond Michael in de moderubriek van Primo TV-Gids en het valt op: Michael straalt, voelt zich een pak fitter en heeft zin om binnenkort er ook muzikaal opnieuw in te vliegen!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today