5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Michael Lanzo maakt eigen droom waar!

Michael Lanzo
© Facebook

Tattoos: je kan er voor of tegen zijn en ieder heeft er zijn eigen mening over.  Michael Lanzo denkt er al een tijdje over om er bij zichzelf een te laten plaatsen en deze week maakte hij die droom waar!

Michael Lanzo voelt zich goed; zoveel is duidelijk.  Michael verloor onlangs 35 kilo en straalt tegenwoordig opnieuw. “Het is heel leuk opnieuw kleding te kunnen kopen met een maatje minder zonder me er in ‘opgesloten’ te voelen,” lacht Michael.  Het was dan ook een zelfverzekerde Michael die voor de lens van modefotografe Christelle Verstraete plaats naam tijdens een modeshoot voor Primo TVGids.

Die zelfverzekerdheid zette Lanzo er ook toe aan om een andere, langgekoesterde droom waar te maken.  “Ik ben al een tijdje aan het denken om een tattoo te laten plaatsen, maar door omstandigheden kwam dat er nooit van,” zegt Michael.  “Schrik van naalden?  Misschien ook, maar ik wou er vooral goed over nadenken want eens zo’n ding erop staat, is het voor altijd, he,” vervolgt hij.

Deze week zocht Michael Tattootom Verhaeghe op en maakt hij z’n droom waar.  “Deel één staat erop,” liet hij op z’n Facebookpagina weten.  Wij vinden het alvast geslaagd en zijn nu al benieuwd naar het tweede deel!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today