6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Michael Lanzo is teleurgesteld

Michael Lanzo
© VDM Produkties

De afgelopen weken kwamen zowat alle winnaars van Belgium’s Got Talent aan bod tijdens de liveshows op VTM. Aandachtige kijkers zal het zijn opgevallen dat één winnaar (nog) niet te zien was: Michael Lanzo.  De zanger is vanavond te zien in de aflevering die vanavond wordt uitgezonden, maar in tegenstelling tot de andere winnaars, niet tijdens de show.  Michael laat weten teleurgesteld te zijn.

Baba Yega, paaldanser Domenico, Tristan, Nicolas Arnst… Allemaal winnaars van Belgium’s Got Talent die de afgelopen weken te zien waren tijdens de liveshows van het programma.  Michael Lanzo, die in 2013 het programma won, is vanavond te zien.  Maar in tegenstelling tot zijn collega-winaars, zal dat niet tijdens de show zijn.

Productiehuis Fremantle koos ervoor om Michael te filmen tijdens een optreden.  Maar live op televisie komen, zit er niet in.  Michael Lanzo liet op Facebook weten dat hij diep teleurgesteld is.  Ook zijn ouders, uitten via de sociale media hun ongenoegen: “Belgium’s Got Talent was voor Michael de start van zijn carrière. Het zou mooi geweest zijn, mocht hij er tijdens de liveshows bij geweest zijn.  Het zou ons en Michael veel voldoening hebben gegeven,” lezen we.

De woordvoerder van Fremantle, het productiehuis van het programma, wil één en ander in zijn context plaatsen. “Het is voor ons belangrijk dat ­alle winnaars, maar ook andere iconische acts, aan bod komen in dit jubi­leumseizoen. Michael ­Lanzo is te zien in de zesde ­studioshow die vanavond wordt uitgezonden. Niet live, wel in een item over de springplank die Belgium’s Got Talent kan zijn voor de kandidaten. Michael ­getuigt over de impact van het programma op zijn carrière. We hebben bewust voor die aanpak gekozen om aan te tonen hoe succesvol sommige kan­didaten zijn, dus ook ­Michael vijf jaar na zijn overwinning.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today