3 °C Antwerpen, BE
maandag 22 november 2021
3 °C Antwerpen, BE
maandag 22 november 2021

Christoff: ‘Ik heb schrik gekregen van de mensen’

Christoff
Foto: VRT

Er is het afgelopen half jaar heel veel veranderd in de maatschappij. Corona, u weet wel. Ook voor schlagerkoning Christoff is dat niet anders. Hij laat de schlagermuziek links liggen en gaat nu voor Nederlandstalige pop. En hij heeft nu zijn eigen zomerbar, zijn grote droom.

De zanger wil minder afhankelijk zijn van de Vlaamse showbizz, stel dat die weer een klap zoals met corona krijgt te verwerken, dat wil de zanger niet meer meemaken. En dus probeert hij op meerdere paarden te wedden. Wie weet is de zomerbar een try-out voor een latere horecazaak? Of blijft het bij immobiliën? Want ook daar denken Christoff en zijn zus Lindsay over na.

Christoff heeft het afgelopen jaar heel wat opmerkingen gekregen over zijn buitenlandse trips. ”Mijn zus en ik hebben een zaak in Spanje. We moesten daar het voorbije jaar af en toe heen, voor de boekhouder of de notaris. Essentiële verplaatsingen. Maar ik was niet op m’n gemak: Ik mag hier zijn, maar dat wordt niet geapprecieerd. Ik trek me dat aan”, vertelde de zanger tijdens een interview met Het Nieuwsblad. Maar Christoff was er enkel werkgerelateerd. Optreden of feesten, dat was geen optie. Al heeft hij wel andere bekende collega’s zien feesten. “Als ik collega’s zie feesten op Ibiza of in Dubai, denk ik: jongens, doe dat toch niet. Je merkt dat de lontjes ­korter zijn geworden door ­corona. Ik krijg commentaar op alles: een operatie aan mijn ogen, mijn zomerbar. Ik heb schrik gekregen van de mensen”, gaat Christoff in Het Nieuwsblad verder.

Gelukkig kan en mag Christoff in eigen land wel ‘gewoon’ optreden. Hij heeft er al enkele concerten op zitten en er volgen er nog deze en volgende maand. En op de dagen dat hij niet op het podium staat, kan je hem in zijn zomerbar in Ninove vinden.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today