8 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023

Christoff lanceert nieuw project: “ik wil niet meer zonder inkomen vallen”

Sinds kort is hij dan ook actief in de immobiliënsector

Foto: VTM

Twee jaar lang zat bijna de hele cultuursector zonder inkomen. Artiesten mochten niet meer optreden en zagen hun optredens één voor één geannuleerd worden. Ook Christoff zag een groot deel van zijn optredens verdwijnen en de daarmee gepaarde inkomsten. Iets wat Christoff niet meer wil meemaken.

En zo ging Christoff op zoek naar een back-upplan. Sinds kort is hij dan ook actief in de immobiliënsector. “Daar ben ik ingerold dankzij een vriendin van mij. Zij was gestopt met haar zaak, maar vond zich nog te jong om niet meer te werken.”

“Ik had nog ’n stuk grond in Spanje waar ik met mijn zus op zou bouwen. Maar uiteindelijk zouden we te veel compromissen moeten sluiten om aan alle bouwvoorschriften te voldoen”, begint Christoff zijn uitleg in Dag Allemaal.

Maar Christoff en Lindsay vonden al snel een andere oplossing en gingen daarmee aan de slag. “We zetten er een huis op dat we gaan verkopen.” En het zal niet bij eentje blijven…

“En we hebben nog een stuk grond gekocht voor een ander project. Als de coronabesmettingen terug de lucht in gaan, zullen ze mij niet meer liggen hebben. Ik heb nu iets achter de hand en ga niet meer zonder inkomen vallen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today