18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Christoff na ontdekken tumor: “10% kans op herstel”

Foto: Peter De Smedt

De krant De Morgen die twee pagina’s over heeft voor een populaire Vlaamse artiest, het is een zeldzaamheid, een wonder of mirakel als het ware zelfs. En dat is wat Christoff De Bolle ooit heeft meegemaakt. Toen de jonge Christoff elf was, werd hij ziek. 

“Ik ben toen echt door het oog van de naald gekropen. Voor mijn ouders moet dat de hel zijn geweest”, vertelde de zanger aan De Morgen. “Nu staat de medische wereld veel verder, maar wij spreken van 1986, hè. Een tumor in het hoofd van hun kindje. Ik weet dat ik 10 procent kans had op volledig herstel. Er konden complicaties optreden. Blindheid, doofheid, een zenuw die geraakt werd, dementie”, gaat de zanger verder.

Gelukkig heeft hij daar niets van overgehouden, tenzij een pak levenswijsheid. Christoff is net zoals zijn ouders een harde werker, maar hij probeert ook veel van het leven te genieten. Door naar het schoolfeest van zijn petekindjes te gaan om maar iets te zeggen. Wat is Christoff een schoon mens. Zowel vanbinnen als vanbuiten. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today