13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Boerin Cathy: “Ik kan het niet ontkennen” 

VTM

Vlak voor de opnames van ‘Boer Zkt Vrouw’ van start gingen leerde boerin Cathy Wes kennen. Hun relatie was nog zeer pril en Cathy zou het zelfs nog niet meteen een relatie noemen. Vandaar dat zij ook gewoon verder deelnam aan het programma. 

Maar nu zijn de twee toch een koppel en dat ondertussen zo’n half jaar. Cathy is erg gelukkig met Wes, maar heeft geen spijt van haar deelname. 

“Wij hebben het onlangs nog gezegd tegen elkaar: het is heel fijn om te voelen hoe wij op korte tijd al gegroeid zijn als koppel. Wij lachen veel, maar we kunnen ook serieuze gesprekken voeren. Wes is leerkracht en steunt mij 100 procent in wat ik doe”, zegt een gelukkige Cathy in Dag Allemaal. 

Cathy heeft altijd gezegd dat ze met bepaalde stappen niet lang meer wil wachten wanneer ze een partner zou hebben. En met Wes voelt het alsof ze de man van haar leven heeft gevonden. 

“Ik voel het gewoon. Ik kan het niet ontkennen, het kruipt in elke vezel van mijn lijf. We wonen dan wel nog niet samen, maar zijn wel onafscheidelijk. We pendelen tussen zijn en mijn huis en plannen om snel te gaan samenwonen.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today