26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Christoff onderging hartoperatie

Christoff
Foto: Christof Desmedt

2019 kende een valse start voor Christoff. De zanger werd afgelopen dinsdag succesvol geopereerd aan een lekkende hartklep. De komende weken moet de zanger het vooral rustig aan doen.

Christoff kampte al een aantal weken met klachten. Zo was hij naar eigen zeggen snel vermoeid. Dat weet de zanger aan zijn overvolle agenda in december. Maar toen de zanger bij het sporten onwel werd, besloot men hem binnen te brengen op de spoedafdeling. “Ik ben goed bevriend met cardioloog Pedro Brugada en toen die mijn dossier ingekeken had, sloeg hij meteen alarm. Ik had een lekkende hartklep en het was ernstig, zei hij. Ik moest zo snel mogelijk geopereerd worden,” vertelt de zanger.

Christoff werd geopereerd door Hugo Vanermen die ook koning Albert al twee keer aan het hart heeft geopereerd. De operatie verliep succesvol en zonder complicaties. “Het is een hele opluchting dat het achter de rug is. De eerste dagen waren nog zwaar, maar de dokters hebben mij verzekerd dat ik mij binnenkort fitter dan ooit ga voelen. De extreme vermoeidheid en de duizelingen zouden dan definitief verleden tijd moeten zijn.”

De zanger moet het voorlopig nog rustig aan doen en volgens de de dokter die hem opereerde, zal Christoff binnen enkele weken opnieuw mogen zingen en optreden.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today