12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Jens Dendoncker neemt paniekerige Sven De Ridder bij de neus!

Sven De Ridder
Foto: VTM

In de voorlaatste aflevering van Hoe Zal Ik Het Zeggen? neemt Jens Dendoncker de immer snel overbezorgde Sven De Ridder bij de neus! De scène levert meteen een onvergetelijke apotheose van een tweede seizoen Hoe Zal Ik Het Zeggen? op.

Een hardhorige bloemist, je zal hem maar aan je rekker hebben. Bernd heeft een hele toffe en lieve schoonmoeder, Brigitte. Haar enige minpuntje is dat ze nogal goedgelovig is. Haar schoonzoon wil bij deze zijn excuses aanbieden voor alle stomme grapjes die hij al met haar uithaalde en waar ze met open ogen is ingetuimeld. Enter: de hardhorige bloemist die Brigitte komt verrassen met een blote dikke duiker met een Story aan. Of was het “grote dikke ruiker met een sorry aan”?

Petra en Steven vormen een hecht gezin, alleen maken zij en hun jonge kindjes zich zorgen om een slechte gewoonte van hun papa: hij rookt. Ongeveer één pakje per dag. Petra: “Ik laat Steven wekelijks merken dat ik roken niet leuk vind, maar als hij niet luistert, moeten we dat op een andere manier doen.” De 4-jarige Bram heeft een hartverscheurende gedachte: “We zijn bang dat papa dood gaat”. Steven wordt door zijn vrienden uitgenodigd voor een Halloween-tocht, die eigenlijk een griezelige trip is naar zijn eigen begrafenis.

Kristof is de beste vriend van Sven De Ridder. Je weet het of je weet het (nog) niet: Sven is soms overbezorgd, een beetje een doemdenker en snel in paniek. “Als we bijvoorbeeld in Het Zwin gaan wandelen en het water stijgt een beetje, denkt hij meteen dat hij gaat verdrinken.” Kristof wil Sven duidelijk maken dat hij soms wat chiller mag zijn en wat meer vertrouwen mag hebben. Hij zorgt ervoor dat Sven een afspraak heeft aan de zoo, dé ideale locatie om Sven door de politie plotsklaps weg te laten leiden naar een nabijgelegen container, omdat een gevaarlijke gorilla ontsnapt is. Toch?

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today