18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Verfrissend ‘Vapeurs In De Sneeuw’ in première

Vapeurs In De Sneeuw
© Uitgezonderd.

Tijdens de première van ‘Vapeurs In De Sneeuw’ in het Antwerpse Fakkeltheater kon het publiek genieten van hoe actrices Myriam Bronzwaar, Nele Goossens, Lulu Aertgeerts en Anne Mie Gils hun koffers namen richting het winterse Tirol. Tussen de skilessen en de après-ski sessies door krijgt de vriendinnenclub ‘The Flying Vapeurs’ heel wat kwaaltjes van de overgang te verduren. Maar vriendinnen zijn lotgenoten en samen maken ze er het beste van.

Op een komische manier wordt komaf gemaakt met het taboe dat rond de overgang hangt. De vapeurs-actrices laten het publiek smullen van tal van herkenbare taferelen die de menopauze met zich meebrengt wat bij zowel het vrouwelijke als het mannelijke publiek zorgt voor een lach en een traan. 
Regisseur Martin Michel en producenten James Cooke en Bob Jennes verbergen hun enthousiasme dan ook niet wanneer het premièrepubliek de actrices een waardig applaus schenkt. 

Nog tot begin februari in Het Fakkeltheater

‘Vapeurs In De Sneeuw’ is van 11 januari tot en met 3 februari te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen. Met het label Ladies at the Theatre brengt producent UITGEZONDERD. theatervoorstellingen voor en door dames. Uiteraard zijn mannen die meer te weten willen komen over de overgang meer dan welkom!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today