12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Myriam Bronzwaar vervoegt cast nieuwe komedie ‘Vapeurs 2 – In De Sneeuw’

Vapeurs 2 - Myriam Bronzwaar
© Uitgezonderd

James Cooke van het productiehuis Uitgezonderd presenteerde vrijdag de complete cast van de nieuwe vriendinnenkomedie ‘Vapeurs 2 – In De Sneeuw’ in het prachtige Stampe & Vertongen museum in Deurne.

Het aanwezige publiek zag hoe actrices Lulu Aertgeerts, Nele Goossens, Anne Mie Gils en grote verrassing, want nieuw in de cast, actrice Myriam Bronzwaar samen het vliegtuig namen naar de sneeuw.

Ook deze keer leren de vriendinnen omgaan met de typische kwaaltjes van vrouwen in de overgang. ‘Vapeurs 2 – In De Sneeuw’ is vanaf januari 2019 te zien in het Fakkeltheater te Antwerpen. Het eerste theaterstuk ‘Vapeurs’ was een schot in de roos in het najaar van 2017. Maar deze keer zullen de vier hartsvriendinnen naar de sneeuw trekken i.p.v. de tropische zon. Kwestie van zich te wapenen tegen die vervelend warme vapeurs…

De regie is opnieuw in handen van Martin Michel en de teksten zijn van Allard Blom. Met het label Ladies At The Teatre heeft producent Uitgezonderd de ambitie om voorstellingen te brengen, speciaal voor het damespubliek.

Praktisch

  • Wanneer? Van 10 januari 2019 tot en met 3 februari 2019
  • Waar? Rode Zaal van het Fakkeltheater
  • Tickets en info? www.uitgezonderd.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today