7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Nieuwe single en gouden album voor Gers Pardoel

Gers Pardoel
Foto: Diamonds & Pearls

Na de singles ‘Ma Chérie’ en ‘Lila Lakens’ brengt Gers Pardoel nu het derde nummer van zijn album ‘Voor M’N Kids’ uit: DOM. En er wacht hem een drukke zomer én najaar.

Terwijl de rapper in maart nog twee keer de Lotto Arena vulde, staat hij de komende weken op de line-up van heel wat zomerfestivals, waaronder Buitenbeenpop. In november toert Gers door Vlaanderen en Brussel met een intieme theatertour.

‘Dom’ is na ‘Ma Chérie’ en ‘Lila Lakens’ het derde nummer vanop het album ‘Voor M’N Kids’, dat in oktober uit kwam. Dat album werd trouwens nét bekroond met goud. Terwijl de overige nummers op de dubbel-cd de gevoelige kant van de Nederlandse zanger tonen, is ‘Dom’ wat ruiger. ‘Dom’ is een rauw nummer met een aanstekelijke beat, waarin Gers rapt over zijn leven “vroeger had ik Nikie’s en Fila’s nu heb ik kiddo’s en een villa”, maar hij laat ook zien dat hij nog droomt: “leef the fast life, ooit heb ik een Lamborgini”.

Festivalzomer

Gers Pardoel aan het werk zien? Op 14 juni staat hij op het podium bij radiozender MNM, voor een live-concert tijdens marathonradio. Dé ideale pauze voor studenten die wat ‘Dommer’ (oftewel: intelligenter) willen worden. De komende weken treedt Gers op op heel wat festivals zoals Genk On Stage, Beachland en Suikerrock. Én hij staat ook op de affiche van Buitenbeenpop in Leopoldsburg, een openluchtfestival aangepast aan de behoeften en wensen van personen met een beperking, op 31 augustus.

Theatertour ‘Bijzonder’

In maart vulde Gers in z’n eentje nog twee keer de Lotto Arena. In november 2018 maakt hij het iéts intiemer, met zijn nieuwe show ‘Bijzonder’. Tijdens een tour langs verschillende theaters, vertelt hij leuke anekdotes en straffe verhalen over de totstandkoming van zijn grote hits en vertolkt naast zijn bekende werk ook andere pareltjes die net niet de radio haalden. “Door de intieme sfeer van het theater op te zoeken voel ik mij dichter bij mijn gasten en verwacht ik hen mee te kunnen nemen in mijn verhaal”, aldus Gers.

Data theatertour ‘Bijzonder’

  • 3 november 2018, Kursaal Oostende
  • 9 november 2018, Capitole, Gent
  • 10 november 2018, Ethias Theater, Hasselt
  • 16 november 2018, Ancienne Belgique, Brussel
  • 17 november 2018, Stadsschouwburg, Antwerpen

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today