18 °C Antwerpen, BE
donderdag 6 augustus 2020
18 °C Antwerpen, BE
donderdag 6 augustus 2020

Koen Crucke wil scoren met heerlijk nieuw zomerliedje!

Koen Crucke
© CNR/Vlaamse Sterren

Dat Koen Crucke een wel erg bezige bij is kan niemand ontkennen. Deze rasartiest met een immens groot hart voor ‘zijn stad Gent’ gaat deze zomer ongetwijfeld één van z’n drukste zomers ooit tegemoet!

Zo zie je Koen deze zomer ondermeer in de twee maanden lopende zomershow ‘Cruise Nostalgie’ in het Colisee van Blankenberge, tijdens meerdere aperitiefconcerten in de Minardschouwburg van Gent tijdens de Gentse Feesten, op een optreden aan boord van een luxecruise tussen Stockholm en Sint-Petersburg en natuurlijk doorkruist hij deze zomer ook ons Vlaamse landje voor talrijke andere optredens. En alsof dat alles nog niet genoeg is draait Koen deze zomer ook nog 2 TV-programma’s die in het najaar op TV zullen komen.

Door Koen’s drukke agenda was het inmiddels al één jaar geleden dat we nog eens getrakteerd werden op nieuw muzikaal werk van hem… maar daar brengt de man wat graag verandering in! ‘Wat Een Zonnige Dag’, zo heet Koen’s nieuwe zomersingle die speciaal voor hem werd geschreven door niemand minder dan Miguel Wiels, Raymond Felix en David Van Dyck. Het werd een frisse, up-tempo zomersingle met een wel erg catchy en meezingbaar refrein dat niet uit je hoofd weg te krijgen is.

‘Wat Een Zonnige Dag’ is vanaf vandaag beschikbaar als digitale download en via streaming.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today