14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Het trouw-wauw-wauw ‘Wonder’ van Sasha & Davy

Sasha & Davy
© CNR/Vlaamse Sterren

‘Leef en lach’ is de titel van het positiefste en recentste Nederlandstalige album dat Sasha & Davy uitbrachten. Uit die cd verschijnt vandaag de nieuwe single ‘Wonder’, inclusief het ‘trouw-wauw-wauw’-riedeltje, dat na één luisterbeurt in je hoofd sluipt.

“’Wonder’ is zo’n liedje waar je niet kan op blijven stilstaan. Door de leuke beat en vrolijke melodielijn voel je de zomer meteen binnenkomen. Je begint spontaan te dansen”, zegt Davy Gilles. Na het top-10 succes van hun thema-cd ‘In The Jukebox’ én de succesvolle doortocht op Het Schlagerfestival 2017, heeft de carrière van Sasha & Davy een hoge vlucht genomen. “Het is soms puzzelen om de vele aanvragen voor Sasha & Davy in de agenda te krijgen, zeker naast de hoeveelheid optredens van De Romeo’s. Maar het lukt tot nu toe altijd! Het publiek is mee, maar ook de media zien en horen ondertussen duidelijk het verschil wanneer het een liedje van De Romeo’s is, of eentje van Sasha & Davy. Mijn man schrijft voor beiden, maar in z’n hoofd kan hij dat prima onderscheiden. Ik ben trouwens trots op hem, want ik vind dat hij steeds beter wordt in zijn gitaarspel, waardoor hij ook sterkere nummers componeert. Ja, hij doet dat bijzonder goed”, zegt Sasha met twinkelende oogjes.

Begin al maar te oefenen, want de nieuwe Sasha & Davy single ‘Wonder’ is voorzien van leuke danspasjes, waardoor het populairste en drukst bezette koppel van de Vlaamse Showbizz opnieuw wordt vergeleken met Nicole & Hugo. “Het was een mooi moment vorig jaar, toen Nicole & Hugo ons het eerste exemplaar uitreikten van het nieuwe album ‘Leef en lach’, de cd waarop ook de nieuwe single ‘Wonder’ staat. De liefde die zij uitstraalden. Hun warme woorden en erkentelijkheid naar ons toe, zal ons altijd bijblijven. Wij hebben massa’s respect voor wat zij hebben bereikt. Nicole & Hugo zitten voor altijd in ons hart”, zegt Davy.

De nieuwe Sasha & Davy-single ‘Wonder’ is sinds vrijdag digitaal te koop via iTunes en te beluisteren via streaming.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today