19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Vapeurs-actrices lanceren ‘Let It Snow’-knop!

Vapeurs
© RV

Lulu Aertgeerts, Nele Goossens, Anne Mie Gils en Myriam Bronzwaar bereiden zich momenteel voor op Vapeurs 2 – In De Sneeuw, de nieuwste vriendinnenkomedie van productiehuis Uitgezonderd.

Ook deze keer leren de vriendinnen omgaan met de typische kwaaltjes van vrouwen in de overgang. De repetities o.l.v. regisseur Martin Michel zijn volop bezig. “Toch vonden de actrices eventjes de tijd om te ontsnappen uit de repetitieruimte voor een verfrissende ludieke actie.” getuigt producent James Cooke van Uitgezonderd.

In het theaterstuk zoeken de dames koelere oorden op en vertrekken binnenkort op ski-vakantie. Niet zonder ook te denken aan de dames die achterblijven in Antwerpen met hun vervelende vapeurs…

De actrices zorgden voor magische sneeuwbuien op het Operaplein in Antwerpen.  Met één druk op de “let it snow”-knop kreeg het aanwezige publiek een magische sneeuwbui over zich heen. De eerste sneeuwbui werd gelanceerd door de dames zelf. Daarna was iedereen welkom om hun voorbeeld te volgen. Plezier en verfrissing gegarandeerd.

De feestelijke première van Vapeurs 2 – In De Sneeuw is op 11 januari 2019 om 20u30 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today