12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Sven De Ridder Company nog week in Fakkeltheater

© Sven De Ridder Company

Sinds vrijdag 14 december kan je in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen gaan kijken naar ‘Krakers onder de kerstboom’, het tweede stuk van de Sven De Ridder Company. Nu de pakjes onder de kerstboom stilaan uitgepakt geraken en het nieuwe jaar er met rasse schreden aankomt, loopt ook het stuk op zijn laatste benen. Nog tot zondag 6 januari zijn Sven De Ridder en co te zien in Antwerpen.

‘Krakers onder de kerstboom’ brengt het verhalen van inbrekers Ben Van Boven (Sven De Ridder) en Lesley Govaert (Mieke Laureys). Hoewel beiden elkaar niet kennen, hebben ze dezelfde villa op het oog en kiezen ze er dan ook nog eens voor om exact dezelfde avond toe te slaan. Hoewel het enkele dagen voor Kerstmis is, geraken ze er maar niet over ens wie wat mag meenemen van de buit. Gelukkig is er de vaste heler (Brik Van Dyck) om een handje toe te steken bij de verdeling. Tot overmaat van ramp komen ook Didier (Herman Verbruggen) en Marie-Christina (Nicoline Hummel), de broer en zus van de afwezige eigenaar, onverwacht op bezoek. Om niet door de mand te vallen en de nacht door te brengen in de cel, resten de krakers geen andere mogelijkheid dan zich voor te doen als house sitters.

Praktisch

Wie de voorstelling nog wilt meepikken, zal zich maar best reppen. De matineevoorstelling van zondag 30 december is immers al helemaal uitverkocht. Voorts zijn er nog een paar tickets voor vanavond 29 december, de avondvoorstellingen van 30 december, de matinee- én avondvoorstelling van 2 januari, de avondvoorstellingen van 3 en 4 januari, de matinee- en avondvoorstelling van 5 januari en de matineevoorstelling van 6 januari.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today