4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Stappen Lars en Véronique in het huwelijksbootje?

Familie
© Medialaan/VTM

Nu Véronique Van den Bossche eindelijk de gevangenis mocht verlaten, staat niets het geluk van Lars en zijn ‘liefde’ nog in de weg.  Donderdagavond waren de Familie-fans getuige van het huwelijksaanzoek van Lars aan zijn vriendin.

De romance tussen Lars en Véronique liep niet van een leien dakje. De twee kennen elkaar al een hele tijd en beiden doorzwommen al heel wat amoureuze watertjes. Toen het koppel eindelijk voor elkaar koos, vloog Véronique de gevangenis is wegens moordpoging op haar zus Amélie.

Toen vorige week vrijdag het doek uiteindelijk viel over die intrige (Marie-Rose bekende de moordpoging op Amélie), mocht Véronique onmiddellijk de gevangenis verlaten. En dus kreeg de romance tussen Véronique en Lars weer alle kansen. Tot groot jolijt van de fans van #Larsique (zoals het koppel op sociale media wordt genoemd).

In de aflevering van donderdag ging Lars zelfs nog een stapje verder. Tijdens een ‘welkom thuis’-feestje, ging hij plots door de knieeën voor zijn vriendin. “Trouw met mij,” was zijn simpele verzoek. Of Véronique ‘ja’ zal antwoorden was niet duidelijk. De uitdrukking op haar gezicht verraadde al vast niet veel goeds. Dus of de bruiloftsklokken binnenkort luiden in Familie, valt nog af te wachten.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today