1 °C Antwerpen, BE
donderdag 14 januari 2021
1 °C Antwerpen, BE
donderdag 14 januari 2021

Christoff onthult nieuwe hobby: “ik had je voor gek verklaard”

Christoff
Foto: Christof Desmedt

Christoff is zwaar getroffen door het coronavirus. Maar liefst elf familieleden werden besmet en even heerste er toch paniek in de familie. Ook op professioneel vlak had Christoff het zwaar, net als de hele muzieksector. Zijn spaargeld was normaal voor zijn oude dag, maar moest plotseling nu al aangesproken worden. Toch probeert Christoff er de moed in te houden.

“Ik probeer niet te vervallen in klagen en zagen. We zitten met elf miljoen Belgen in hetzelfde schuitje: we kunnen dus niet anders dan ons aan de maatregelen houden. Ook van deze pandemie moeten we eigenlijk het beste maken”, onthult Christoff in Primo.

“Positief is bijvoorbeeld dat ik door corona hobby’s omarmd heb waar ik vroeger geen tijd voor had”, vertelt Christoff in het weekblad. “Meer dan ooit geniet ik van kleine gelukjes, zoals naar mijn ouders gaan zwaaien in de tuin.”

“Tijdens de lockdowns heb ik mijn eigen buurt verkend met de fiets. Als je mij vóór deze crisis gezegd zou hebben dat ik zo de omgeving van Wetteren zou ontdekken, had ik je voor gek verklaard”, lacht Christoff in Primo. “Wanneer zou ik daar in godsnaam de tijd voor hebben gehad? Nu geniet ik daarvan. Tegenwoordig focus ik op wat ik heb en niet op wat ik mis”, leert Christoff ons een belangrijke levensles.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today