9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021

Krijgt ook Het Swingpaleis een tweede leven op televisie?

Felice
Foto: VRT

Legendarische programma’s als Het Rad van Fortuin en Big Brother maakten onlangs hun terugkeer op ons kleine scherm. In de jaren negentig was ook Het Swingpaleis een gigantisch succes. Eén van de graag geziene gasten in het programma gepresenteerd door wijlen Felice was radiostem Leen Demaré. Acht zij een terugkeer van Het Swingpaleis mogelijk?

“Recent was er nog een luisteraar die me vertelde dat zij alle afleveringen op een VHS-cassette heeft. En of ik ze niet digitaal wilde ontvangen. Maar teruggekatapulteerd worden naar de nineties lijkt me té confronterend”, lacht Leen Demaré in Primo. Maar het bewijst wel dat het programma nog steeds leeft. Zou het geen tweede leven verdienen?

“Ik weet niet of ik nog zou meedoen, hoor”, klinkt het meteen bij de Nostalgie-presentatrice. En Leen Demaré ziet al meteen één groot struikelblok mocht Het Swingpaleis vanonder het stof gehaald worden. “Niemand kan wijlen Felice vervangen.”

Dré Steemans overleed op 55-jarige en de presentator was een sleutelfiguur in het succes van het programma, aldus Leen Demaré. “Ik zou het raar vinden om iemand anders in de rol van Felice te zien. Tenzij Peter Van de Veire misschien, want die doet alles.”

Al wil Leen Demaré een deelname evenmin uitsluiten, mocht het ooit zover komen. “Misschien doe ik één keer mee, voor de grap”, lacht Leen Demaré in Primo.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today