6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024
6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024

Christoff: “Onze band is alleen maar sterker geworden”

Christoff
Foto: Christof Desmedt

Wanneer je Christoff vraagt naar zijn petekind Lisa-Marie gaan spontaan zijn ogen fonkelen. Zij is één van de allerbelangrijkste personen in zijn leven en heeft alles over voor zijn kleine prinses.

Het is dan ook geen wonder dat Lisa-Marie graag bij pépé Christoff gaat logeren. “Dat is al een paar keer gebeurd. We spelen dan met het poppenhuis en kijken grappige filmpjes. En nadien mag ze bij mij in bed slapen. Alleen was ze de laatste keer om 4 uur ’s nachts al wakker, dus hebben we maar naar clips van K3 gekeken. Ik zie haar echt heel vaak. Af en toe ga ik haar ook afhalen van school en breng ik ze naar ons Lindsay thuis”, vertelt Christoff aan Story.

En dat is meteen mooi meegenomen voor de zanger, want Lindsay is sinds kort nu ook de manager van haar broer.

“Dat verloopt dan ook heel goed. We kennen elkaar natuurlijk door en door. Aan een blik hebben we al genoeg. Lindsay is ook perfect op de hoogte van wat ik nodig heb als artiest, we hebben al zoveel samen opgetreden.”

De band tussen broer en zus was al heel erg sterk, maar door deze samenwerking is de band alleen maar sterker geworden. “We zien elkaar heel vaak en dat is plezant. Al proberen we werk en privé ook wat gescheiden te houden. We moeten ook broer en zus blijven. En dat lukt ons goed. Meningsverschillen of discussies zijn er ook nog niet geweest. Ik geef aan wat ik wil en zij voert uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today