18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Clouseau kondigt extra shows aan

Clouseau
Foto: Warner Music

Clouseau kondigt extra shows aan voor ‘Tweesprong’ live in Ethias Theater en Ancienne Belgique.

Drie jaar na ‘Clouseau Danst’ is Clouseau helemaal terug, en hoe! Met hun dertiende Nederlandstalige plaat ‘Tweesprong’ (meteen goed voor goud!) en een volledig uitverkochte tournee van maar liefst 15 concerten in Vlaanderen. Om aan de grote vraag van vele fans te voldoen, kondigen Koen en Kris twee extra concerten aan in het najaar van 2020 op 12 september in het Ethias Theater en op 26 september in de Ancienne Belgique. Samen met hun band, zullen Koen Wauters en Kris Wauters nieuw werk en natuurlijk ook alle hits aan hun fans presenteren.

Voor het nieuwe album ‘Tweesprong’ besloten Koen en Kris vol in te zetten op waarachtigheid – alle songs die wat vrijblijvend waren, tekstueel of muzikaal, verdwenen uit de lijst. De ene song is inhoudelijk al wat vlotter verteerbaar dan de andere. Koen en Kris gaan de moeilijkere onderwerpen niet uit de weg, maar gaan er samen doorheen. Eerlijkheid, warmte en soms verkilling, levenslust en soms ook twijfel, diepe vreugde en soms ook bittere ontgoocheling: al die emoties hebben hun plaats op ‘Tweesprong’.

Kris schreef samen met zijn kompaan Stefaan Fernande het overgrote deel van de songs op ‘Tweesprong’ en Koen leverde een paar prachtige teksten, waarvan ééntje op muziek werd gezet door oude vriend Frank Boeijen. Daarnaast heeft ook Jan Leyers een paar fijne songs aangeleverd, samen met Frank Vander linden. Het is ook de eerste keer dat Kris de productie volledig op zich heeft genomen en dat hòòr je – Clouseau heeft zelden een plaat gemaakt die dichter bij henzelf lag dan deze.

Tickets voor de extra concerten in het Ethias Theater en de Ancienne Belgique gaan nu vrijdag 13 december om 10u in verkoop via greenhousetalent.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today