21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

CNR Legends met Belgische iconen Willy Sommers, Paul Michiels, Rocco Granata

CNR Legends - Willy-Sommers
© CNR

Als grootste onafhankelijk entertainmentbedrijf in België kiest CNR Records voluit voor het ontwikkelen van creatief talent in België en internationaal.

Deze week werd de CNR-familie opnieuw uitgebreid, met de komst van Vlaamse zangers Willy Sommers, Sergio, Lissa Lewis met een contractverlenging en Wim Soutaer. Ilia Beyers van Globe Entertainment ondertekende dinsdag het contract. En er komt al snel nieuws, want Wim Soutaer brengt volgende week al een nieuwe single uit én album.

CNR Legends

Niet alleen dat, CNR Records richtte ook een nieuw muzieklabel op. Bij ‘CNR Legends’ krijgen Belgische muziekiconen als Rocco Granata, John Terra en Paul Michiels een platform voor zowel nieuw als oud werk. Ook Willy Sommers wordt toegevoegd aan het indrukwekkende lijstje vol legendarische namen. Voor Paul Michiels wordt het een feestelijk jaar want hij blaast 70 kaarsjes uit en viert dat ineens met een gloednieuw album.

Tom De Meijer, Managing Director CNR Records België: “Als muziekfan en ondernemer ben ik ontzettend trots dat we deze grote artiesten bij CNR mogen verwelkomen. Het ganse CNR team kijkt er ook dan uit om samen met de artiesten en hun management een succesverhaal op te bouwen. Met het nieuwe CNR Legends label wensen we als Belgische muziekproducent eer en respect tonen aan onze muziekgeschiedenis. Maar tegelijkertijd ook samen naar de toekomst kijken, voor, door en met de artiesten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today