4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Frans Bauer legt verantwoordelijkheid bij zijn fans!

Frans Bauer
© Christof Desmedt

Naar aanleiding van de release van zijn nieuwe album ‘Levenslied’ komt Frans Bauer de volgende twee weken naar Vlaanderen. Media Markt in Eke en Hasselt en FNAC Wijnegem maken zich best op voor een gezellig momentje met veel volk…. Want waar Frans komt is het feest!

Dat bleek ook afgelopen weekend toen de sympathieke Nederlander een bezoekje bracht aan Muziekland in Makado Beek (NL) en meer dan 1 000 mensen kwamen opdagen. Een ware overrompeling en zelden geziene toestanden. De nummer één volkszanger van Nederland en Vlaanderen had liefst anderhalf uur nodig om op de foto te gaan met enthousiaste fans. Hij zong een aantal nummers uit zijn nieuwe album ‘Levenslied’ en de recente single ‘Blijf vanavond heel even bij mij’ werd luidkeels meegezongen. ‘Blijf vanavond heel even bij mij’ is de absolute nummer 1 van het moment in diverse hitlijsten in Vlaanderen en Nederland.

Fans verantwoordelijk

Frans blijft er zelf heel nuchter bij en legt alle verantwoordelijkheid bij zijn fans : “Ik sta op nummer 1 met met nieuwe single, op 4 in de albumlijst in Vlaanderen en mijn nieuw TV- programma haalde afgelopen weekend liefst 1,3 miljoen kijkers. Ik kan mijn allerliefste fans alleen maar dankbaar zijn dat ze me zo steunen! Zij zijn verantwoordelijk voor mijn succes. Ik draag hun op handen en dat wil ik tonen met enkele optredens in de Media Markten en in het shoppingcentrum van Wijnegem”.

‘Levenslied’ bevat 14 heerlijke levensliederen en Frans keert er terug mee naar zijn roots: het pure levenslied. Het is een CD vol met gezellige liedjes die zo uit het leven gegrepen zijn. ‘Levenslied’ is een album dat 100% Frans Bauer uitstraalt : warm, gezellig en dicht bij de mensen.

Signeersessies Vlaanderen

  • 23 maart om 17u00 | Media Markt Eke, Savaanstraat 1, 9810 Nazareth
  • 31 maart om 14u00 | Fnac Wijnegem, Shopping Centrum Wijnegem
  • 31 maart om 16u30 | Media Markt Hasselt, Sint-Jozefstraat 10, 3500 Hasselt

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today