22 °C Antwerpen, BE
maandag 16 mei 2022
22 °C Antwerpen, BE
maandag 16 mei 2022

D.I.S.C.O. in Het Witte Paard lost alle verwachtingen in!

Het Witte Paard
© Christof Desmedt

Vrijdagavond ging in Het Witte Paard in Blankenberge D.I.S.C.O. in première.  D.I.S.C.O. is een vlag die meteen de hele lading dekt want tijdens de drie en half uur durende show, wordt het publiek ondergedompeld is de tijd toen Boney M en Ottawan furore maakten.  

De D.I.S.C.O.-saus van Het Witte Paard bevat naast de vaste ingrediënten Nele Goossens, Patrick Onzia, Daisy Thys en Sandrine heel wat meer smaakmakers.  Zo is er de Franse groep Ottawan die begin de jaren ’80 een dijk van een hit scoorde met ‘D.I.S.C.O.’ en het bekende ‘Hands Up’ (dat later nog door Will Tura gecoverd werd).

Het Witte Paard 2018
Patrick Onzia en Daisy Thys – ©Christof Desmedt

Maar naast al die muzikale pepers, kan de saus ook rekenen op heel wat acrobatische acts waarbij horen en zien vergaat. Zo is er Vladimir Georgievsky die met zijn trampoline act het Britse publiek – en nu ook het Blankenbergse – wist in te palmen.  Duo Reyal deed met hun act aan de paal heel wat monden open vallen, terwijl Duo Farello met met hun komische act op speciale fietsen voor heel wat animo zorgde.   Acrobatische dansers Indra en Alexandra brachten met hun sensuele dansact het publiek in absolute vervoering.

Het Witte Paard 2018
Steve Ryckier – © Christof Desmedt

Maar de rode draad door D.I.S.C.O. is uiteraard muziek; iets wat tijdens de show absoluut niet ontbreekt. Dimitri Verhoeven, Steve Ryckier en Nathalie De Bruyn brachten samen met Nele Goossens, Patrick Onzia, Daisy Thys en Sandrine de grootste hits uit de tijd van Boney M, Barry White en The Pointer Sisters weer tot leven.

Het Witte Paard 2018
© Christof Desmedt

Net zoals de vorige twee jaren is de regie opnieuw in handen van Jos Dom.  Hij zorgt er sinds drie jaar voor dat de shows in Het Witte Paard een nieuw elan kregen en moeiteloos de tand des tijds kunnen trotseren.  D.I.S.C.O. is een absolute aanrader en deze zomer een must-see aan onze Belgische kust!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today