20 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023
20 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023

Daarom is het huwelijk van Regi op de klippen gelopen

VTM

Corona mag dan wel stilletjes aan uit iedereens leven aan het verdwijnen zijn, voor sommige zal corona altijd een wrang gevoel nalaten. Dat is ook zo het geval bij Regi. Door het stilvallen van de optredens is Regi het niet langzamer aan gaan doen, integendeel, de DJ is net harder gaan werken. Iets wat hem zijn huwelijk met Elke Vanelderen heeft gekost.

Regi was er zich niet meteen van bewust dat het de verkeerde kant uitging en wou ook vooral het ijzer smeden toen het heet was, na zijn passage met Jake Reese en OT in ‘Liefde Voor Muziek’. “Met ‘Kom wat dichterbij ’ heb ik een van de grootste Vlaamse hits ooit gescoord, dat moment kon ik niet zomaar voorbij laten gaan. Al had ik niet gedacht dat ik er nog vier achteraan ging knallen”, vertelt Regi aan Dag Allemaal.

Maar Regi is duidelijk. Het harde werken is niet de enige reden waarom hij en Elke een punt hebben gezet achter hun huwelijk. “De voorbije jaren waren niet evident. Dat ik geen gas kon of wou terugnemen, is een van de redenen. Maar het is complexer dan dat.” Regi en Elke gingen als vrienden uit elkaar en wonen negen maanden na de breuk nog altijd samen. Al komt daar binnenkort verandering in. Regi en Elke willen het beste voor hun kinderen Ellie Martha en René en hebben samen duidelijke afspraken gemaakt. “Wat er ook gebeurt, we gaan op maximaal tien minuten van elkaar wonen. Ik kan mijn dochters dus elke dag zien als ik wil, al zal dat met mijn job misschien niet altijd lukken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today