15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Thuis-acteur blikt terug op prachtig huwelijk: “ongelooflijk veel geluk gehad”

Elias Bosmans
Foto: VRT

‘Thuis’-acteur Elias Bosmans is sinds kort weer elke week op televisie te zien in de populaire soap. Een rol die hij met hart en ziel doet, en waar hij heel gelukkig van wordt. Waar hij ook heel gelukkig van wordt, is van zijn relatie met Seie, met wie hij in september in het huwelijksbootje stapte. Een week eerder gaf het koppel hun ja-woord in het stadhuis van Antwerpen. Maar veel romantiek kwam daar niet aan te pas. “Het duurde maar enkele minuten. Het ene na het andere koppel ging binnen en buiten. Daarom ben ik blij dat Seie en ik nog onze eigen ceremonie hebben gehad”, vertelt Elias aan Tv Familie.

En die ceremonie een week later was een prachtige dag voor het koppel. De zon scheen die dag en het koppel was omringd door vrienden en familie. “Het was helemaal zoals we voor ogen hadden. Een ceremonie met ringen, onze eigen teksten en muziek.” Het koppel was al meer dan twee jaar verloofd voordat ze effectief in het huwelijksbootje traden. Een bewuste keuze voor de twee. “We hadden die data meteen gekozen. We hebben dus ongelooflijk veel geluk gehad dat we al mochten dansen op ons feest.”

Voor Elias was deze zomer in ieder geval een zomer met heel wat hoogtepunten. Naast zijn huwelijk startte hij ook een ijssalon met zijn broer Thomas. Elias en Thomas proberen hun ijssalon ‘Ijsbroers’ zoveel mogelijk zelf te runnen. “ ’t Is praktisch gezien handig: als ik er door mijn acteerwerk niet kan zijn, dan neemt Thomas het van mij over.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today