13 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023
13 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023

Daarom is Sieg De Doncker een beetje teleurgesteld in ‘Familie’

Foto: VTM

De seizoensfinale van ‘Familie’ was er eentje om nagels bij kapot te bijten. Hoe loopt het nu af tussen Lars en Koen? En komt het nog goed met Quinten? Allemaal vragen waarop we in september een antwoord zullen krijgen.

Het werd een seizoensfinale met veel actie en spanning en ook een paar spectaculaire scènes. Al is Sieg De Doncker, die Koen speelt, ook ontgoocheld. “Ik mocht mijn stunts niet zelf doen omdat ze te gevaarlijk waren, en dat vind ik wel jammer”, lacht hij in Story.

In tegenstelling tot andere soappersonages heeft Sieg nog niet veel boze reacties gehad. Mensen beseffen heel goed dat hij een rol speelt en dat hij in het echte leven een gelukkige papa is en een koppel vormt met Maureen Vanherbergen.

“Ik heb het geluk dat mensen me ook kennen van de andere dingen die ik heb mogen doen. Ze weten dat ik een lieve jongen ben met een peperkoeken hart. Als mensen me nu aanspreken dan zeggen ze eerder: ‘Amai dat is niet de Sieg die we kennen.’ Een mooi compliment toch? Dat wil zeggen dat ik het niet slecht doe.”

Sieg staat nu al eventjes op de set van ‘Familie’ en voelt zich er steeds beter en beter. Ondanks dat hij geen acteeropleiding heeft gehad, staat hij toch zijn mannetje. “Mijn tegenspelers Kürt en Sandrine en de regisseurs hebben me goed begeleid en bijgestuurd. Daardoor heb ik stappen kunnen zetten. Ik heb de meest uiteenlopende emoties moeten spelen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today