5 °C Antwerpen, BE
maandag 22 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 22 april 2024

Danni Heylen: “De dood van Johnny Voners deed me beseffen dat je meer moet genieten”

Danni Heylen
© Ward Vleminckx

Danni Heylen vindt het cliché dat een goeie gezondheid onbetaalbaar is geen letter gelogen. “Als je als Johnny op je 74ste uit het leven geplukt wordt, heb je niet echt de tijd gekregen om te genieten van je oude dag”, vertelt ze openhartig aan Primo.

“Ikzelf ben veel te laat gestopt met roken. Dat was vijf jaar geleden. Gelukkig zijn mijn longen aan het herstellen. Dus worden we wellicht nog eens tien jaar ouder”, vertelt ze.

Danni haalt de statistieken boven door te zeggen dat vrouwen gemiddeld 4 jaar langer leven dan mannen. “Dat zegt veel over het sterke geslacht”, lacht ze.

“Mijn mama is 98 geworden, lang leven zit in de genen van mijn familie. Hopelijk heb ik die ook geërfd”, gaat ze verder. Toch wil Danni vooral gewoon genieten in plaats van gewoon te overleven.

Sterven op het podium is iets waar vele acteurs van dromen maar dat is niet voor Danni weggelegd: “Sterven op een podium is een beetje narcistisch, niet? Laat mij maar sterven tussen mijn beesten thuis”, besluit de actrice in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today