17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 augustus 2022
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 augustus 2022

Wordt Sean Dhondt binnenkort papa?

Foto: VRT

Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera zijn al een tijdje gelukkig samen. De twee kochten samen een huis in Tielrode en dus zou het wel eens kunnen dat ze binnenkort klaar zijn voor een volgende stap: een baby. Of misschien wel trouwen?

“Trouwen, dat hoeft niet voor mij. En wat een kind betreft… we laten het op ons afkomen. Er zijn nog geen concrete plannen, maar ik denk dat we er allebei voor openstaan. En aangezien Sean iets ouder is dan ik, zal het geen tien jaar meer moeten duren. We zien wel”, vertelt Maithé Rivera in Tv Familie.

Met de komst van puppy Marley kunnen Sean en Maithé ondertussen wel al voldoende oefenen. Marley brengt leven in huis en ze mag zoveel als ze kan mee met haar baasjes. Binnenkort kan ze zelfs mee op vakantie.

Maar tussen de vakantie door moet er ook gewerkt worden. Sean heeft heel wat leuke plannen en Maithé is bijzonder trots op hem.

“Er komt een tweede seizoen van ‘Bv Darts’ en hij zal later dit jaar nog in twee andere programma’s te zien zijn. Hij zou heel graag wat meer televisie willen doen. Dat is ook echt iets voor hem. Maar voorlopig heeft hij zijn handen vol.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today