6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024
6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024

Danny Timmermans maakt debuut in ‘Thuis’: “Ik krijg het met hem aan de stok”

Foto: VRT

Danny Timmermans maakt zijn opwachting in de serie ‘Thuis’. Nadat hij enkele jaren te zien was in de populaire soep ‘W817’ is het voor Timmermans tijd om van het soapleven te gaan proeven. Zijn eerste opnamedag zit er al eventjes op en Danny is nog steeds laaiend enthousiast.

“Ik speel een slechterik, maar wel een sympathieke. Al gaat Chris ook wel over lijken. Voor z’n donkere kantje moet ik iets dieper in mezelf graven”, vertelt Danny over zijn rol in Dag Allemaal.

Wat er met Danny zijn rol zal gebeuren, daar kan Timmermans nog niet veel over kwijt. Al licht hij nog graag een tipje van de sluier op. “Harry, de rol van Stan Van Samang, krijgt het met hem aan de stok. Stan en ik staan voor’t eerst samen op een tv-set, maar kennen elkaar van op café.”

Op de set van ‘Thuis’ komt Danny ook zijn ex-collega van ‘W817’ Kadèr Gürbüz tegen. “Een prettig weerzien. Na ‘W817’ speelden we nog tien jaar bij het theatergezelschap ‘Het Ongerijmde’ en we zagen elkaar 4 jaar geleden terug op ‘Throwback Thursday in het Sportpaleis. Het publiek ging er uit zijn dak!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today