19 °C Antwerpen, BE
donderdag 21 april 2022
19 °C Antwerpen, BE
donderdag 21 april 2022

Hilde Van haesendonck bekijkt het positief: “Eindelijk meer tijd voor andere dingen”

Foto: DPG Media

Binnenkort zullen er heel wat personages niet meer te zien zijn in ‘Familie’. Na Gunther Levi en Martine Jonckheere verdwijnen ook Ludo Hellinx en Hilde Van haesendonck uit de reeks. Primo sprak met Hilde, die in alle opzichten zo positief mogelijk wil blijven. Dat ze binnenkort niet meer naar de set hoeft, probeert ze om te zetten in leuke vooruitzichten. “Ik heb nu meer tijd voor andere dingen.”

Hilde staat ondertussen open voor andere aanbiedingen en ze kijkt uit naar de nieuwe projecten die op haar pad komen. Maar ondertussen concentreert ze zich met volle overgave op het grootmoeder zijn. Hilde heeft vier kleinkinderen en 3 pluskleinkinderen en die verwent ze heel graag.

Nu er een einde komt aan haar rol in ‘Familie’, komt er ook een einde aan de samenwerking met Janine Bischops. “Ik ga haar uiteraard missen, want we hebben een ontzettend goeie band. Wij zijn twee handen op één buik. Wanneer Janine mij ziet, begint ze te brullen van geluk. Ja, Janine is luidruchtig”, glimlacht Van haesendonck

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today