18 °C Antwerpen, BE
woensdag 30 september 2020
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 30 september 2020

Daphne Paelinck reageert op kritiek

Foto: VRT

Actrice Daphne Paelinck kroop op Facebook in de digitale pen. Iemand had op Facebook geschreven dat de actrice een ‘vreselijke aandachts…’ is en dat er betere actrices in de lage landen zouden zijn. “Dit artikel gaat erover dat winkels die de deuren moeten sluiten, in ONS LAND beroep kunnen doen op bvb de hinderpremie om de vaste kosten te kunnen dekken en dat ons theater de deuren moet sluiten zonder een beroep te kunnen doen op deze overheidssteun.”, schrijft Daphne Paelinck op de Facebookpagina Thuis Fans. “Terwijl het huren van een pand,groot genoeg voor een theater, gemiddeld zelfs duurder is dan de maandelijkse kosten verbonden aan een klein cafeetje. Dit is maar één voorbeeld van de maatregelen waarop wij GEEN beroep kunnen doen. Als u het artikel gelezen had, had u hier een reactie over kunnen geven ipv nog meer haat in de wereld te gooien. Haat en ellende zijn er momenteel genoeg, probeer eens lief te zijn voor de medemens,dat maakt iedereen een stuk vrolijker”, gaat Daphne verder.

Daphne, die afgelopen week haar come-back in Thuis maakte, krijgt een pak positieve reacties. “Daphne, je bent een topper!!”, schrijft iemand. “Goed gezegd. En sterkte gewenst in deze klote tijden. Jammer voor jullie dat zo gelopen is”, repliceert een andere lezer.

“Ik vind het jammer dat er mensen u zo de grond inboren Dat verdient u niet U speelt zoals ik al gezegd heb uw rol fantastisch in thuis Wees toch eens vriendelijk voor elkaar !Als er mensen zijn die u niet graag zien is er maar één oplossing,niet meer kijken en alles is opgelost”, besluit een andere fan.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today