26 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022
26 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022

Familie-actrice Annie Geeraerts minder in beeld in Familie

Annie Geeraerts
Foto: VTM

Annie Geeraerts behoort met haar 93 jaar tot de risicogroep voor het coronavirus, maar de actrice die we allemaal kennen als de bomma uit Familie is niet bang. Annie moet niet naar de set van Familie waar de opnames stilgelegd werden en haar dochter doet de boodschappen zodat ze zoveel mogelijk binnen kan blijven. Maar angst voor het virus kent ze niet.

“Ik loop niet rond met een masker, nee,” onthult de actrice in Story. “Misschien dat ik wel wat vaker én grondiger mijn handen was als ik in contact ben geweest met andere mensen.” Maar zo ver gaan als ontsmettingsmiddel in haar handtas meenemen, wil Annie Geeraerts niet gaan. “Ik voel me kerngezond, en als mijn tijd om te gaan gekomen is, dan is het zo,” klinkt het berustend bij Annie Geeraerts, die er wel aan toevoegt dat ze hoopt dat die tijd nog niet voor meteen is.

Annie Geeraerts onthult in Dag Allemaal wat de gevolgen zijn van de coronacrisis. “Ik kreeg al een bericht van de makers van Familie dat er twee scènes van mij en Ray (Albert, red.) zijn weggevallen en dat er één plotlijn is ingekort,” onthult de actrice in het weekblad.

Over de nabije toekomst kreeg de cast nog geen nieuws. “Logisch,” noemt Annie Geeraerts dat. “Ik denk dat ze bij Familie zelf nog niet goed weten hoe ze dit allemaal gaan oplossen,” klinkt het bij ‘de bomma’ die natuurlijk ook zelf ziet hoe het nieuws bijna dagelijks verandert.

Toch is Annie Geeraerts tevreden dat alles werd stilgelegd. “De enige juiste beslissing,” noemt de actrice het. “De oudere acteurs op de set zijn ook enkele dagen vroeger dan de rest moeten stoppen, omdat wij tot de risicogroep voor besmetting behoren. Drie of vier dagen na ons was het voor iedereen gedaan.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today