9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

David Dehenauw: “Ik werd verliefd op iemand anders”

Foto: VTM

Liefde, het is het mooiste wat er is, maar het is ook hard werken. Elkaar eeuwige trouw beloven, dat wil iedereen, maar jammer genoeg loopt het niet altijd zoals je zou willen. Dat ondervond ook weerman David Dehenauw.

“Schoonheid kan voor mij vele vormen hebben. De schoonheid van natuur, van muziek maar ook van een vrouw. Als er een mooie vrouw voorbij loopt: ik zal haar altijd gezien hebben. Maar dat maakt me nog geen rokkenjager of casanova”, zegt David in Het Laatste Nieuws.

Oog hebben voor mooie vrouwen, het is eigen bij de mannen van de familie Dehenauw. Zowel zijn vader als grootvader hadden er oog voor.

“Maar de heren Dehenauw zijn ook trouw. Mijn relatie is zeven jaar geleden afgesprongen omdat ik verliefd was geworden op iemand anders en dat voelde alsof ik ontrouw was. Daarom dat ik ze beëindigde.”

Het kan natuurlijk altijd gebeuren en iedereen overkomen. “Je bent bekend, je krijgt veel aandacht, mensen contacteren je en als je relatie helemaal goed zit, dan mogen ze nog met tien rond je staan. Maar het ging al een tijdje minder goed en dan is er ineens die ene vrouw en is het gebeurd.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today