3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Christa Planckaert: “Had er niet meer in gezeten?”

Chateau Planckaert
VRT

Afscheid nemen van een geliefde, het is nooit gemakkelijk. Zeker niet wanneer het je mama of papa is. Enkele maanden geleden moest Christa Planckaert afscheid nemen van haar mama, beter bekend als mémé Clara.

Zowel Christa als het hele gezin hebben al het mogelijke gedaan om het mémé Clara zo lang mogelijk, zo aangenaam mogelijk te maken. Al denkt Christa soms dat er meer had in gezeten.

“Ze was mijn mama, en dan komt het afscheid altijd te vroeg. Maar ik kan mezelf en de rest van de familie niets verwijten. Ze had een zeer gezegende leeftijd en heeft mooie dagen beleefd. Ze heeft hier in Frankrijk nog buiten kunnen genieten van de zon, omringd door haar achterkleinkinderen”, vertelt Christa in Story.

Christa heeft veel bewondering voor haar mama, en zeker hoe ze nog erg actief bezig was met haar kleinkinderen, achterkleinkinderen en hun verjaardagen.

“Ik heb haar altijd gezegd dat ik hoop dat ik dat ook nog mag meemaken, dat ik mijn achterkleinkinderen mag zien opgroeien. Het lijkt me mooi omdat voorbeeld te kunnen volgen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today