13 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 oktober 2020
13 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 oktober 2020

David Vandyck klaar om Nederland te veroveren

Sterren.nl

David Vandyck is er helemaal klaar voor en Nederland blijkbaar ook. De afgelopen week lag de focus van David Vandyck op Nederland. De zanger heeft zich de afgelopen jaren in eigen land bewezen en wil nu ook onze noorderburen overtuigen van zijn kunnen.

Blijkbaar heeft David Vandyck zijn een bezoek aan Sterren.nl een goede indruk nagelaten. Deze week is zijn single “Ik leef voor jou” in Nederland ‘Paradeplaat’.

“Ik ben zó trots dat ‘Ik Leef Voor Jou’ deze week de #Paradeplaat is op NPO Sterren NL Radio! Klaar om het mooie Nederland te gaan veroveren! ? Let’s share the music, my new Dutch friends! ???”, schrijft David Vandyck op zijn sociale media.

Sterren.nl is in Nederland bijzonder groot én een belangrijk kanaal voor alle Nederlandse artiesten. Er is voor de Nederlanders aanbod genoeg om een eigen artiest tot Paradeplaat te bombarderen. Zelden kiezen zij voor een nummer uit België. ‘Ik leef voor jou’ van David Vandyck is dan ook één van de weinige uitzonderingen die het tot Paradeplaat schoppen. Iets waar David meer dan terecht trots op mag zijn.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today