7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

David Vandyck vlogt erop los… en telt af naar de aftrap van zijn theatertour!

david vandyck
© David Vandyck

Het mag dan de laatste tijd wat stiller zijn rond David Vandyck, stilzitten doet de zanger allerminst! Zo is hij aan het vloggen geslagen, neemt hij tussendoor een nieuwe plaat op en… telt hij af naar de start van zijn theatertour!

David Vandyck heeft het dezer dagen razend druk.  Zaterdag geeft de zanger in Roosdaal immers de aftrap van zijn theatertour ‘Dichtbij’. Naast nummers uit zijn eigen – ondertussen lijvig geworden repertoire – zal David ook nummers brengen van collega-artiesten.  “De covers die ik zal brengen, zijn zorgvuldig uitgekozen,” weet David.  “Als je benieuwd bent hoe bijvoorbeeld ‘Ik wil niet dat je weggaat’ van Clouseau of ‘Laat Me’ van Ramses Shaffy op z’n David Vandycks klinkt, dan moet je zeker komen kijken,” vult hij nog aan.

De repetities van de theatertour kon je de afgelopen tijd ook volgen want sinds kort heeft David zijn eigen YouTube-kanaal.  Daarop post hij video’s – vlogs – over de dingen waarmee hij zijn dagen vult.  En wie de video’s al bekeken heeft, zal gemerkt hebben dat die dagen van David behoorlijk gevuld zijn.

Nieuwe plaat

Ook te volgen op Davids vlog zijn de avonturen rond de opnames van zijn nieuwe plaat. Inderdaad: David Vandyck werkt in de studio aan nieuw muzikaal materiaal dat hij later op een nieuw album zal uitbrengen.   De opnames van de plaat vinden plaats in Nederland en David neemt zijn fans maar wat graag mee in de opnamestudio.  “Ik hoop het resultaat van de opnames heel snel met mijn fans te kunnen delen,” verklapt David.

Meer info over Davids theatertour ‘Dichtbij’ vind je terug op www.davidvandyck.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today